Pilottiryhmien kuulumisia

Pilottiryhmät

Terveisiä, kuvia ja uutisia pilottiryhmistä

Helsingin NNKY

Tuula Ylänne

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

p. 045-8600922

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Piikkiössä kuuden pojan porukka on kokoontunut viikoittain yhteen parin tunnin ajaksi lokakuun alusta lähtien. Kyseessä on pienryhmä, joka toimii yhteistyössä kaupungin ja seurakunnan toimesta ja joka sopivasti linkittyi mukaan Pilottiin. Kuluvan syksyn ja talven aikana on ehditty jo touhuta kaikenlaista: käyty luolastoissa, lasersodittu, huovutettu, kiipeilty, improvisoitu, puhuttu päivän polttavista jutuista, kokkailtu toisillemme ja vanhemmille. Yksi leiri on viime syksynä pidetty, jossa opittiin monia uusia taitoja, palveltiin kaveria ja koko porukkaa, kukin vuorollaan jne. Viime viikolla kokoonnuttiin linnavuoren laavulle, opeteltiin nuotion sytytystä ja grillibanaanien valmistusta. Kerrottiin vuoroillamme hyviä asioita muista ja tehtiin välitsekkaus menneeseen. Upeita juttuja pojat löysivät oppineensa ja tajusivat monessa asiassa ylittäneensä itsensä. Keväällä on vielä leiriseikkailua luvassa ja monenmoista jännää. Suoristustenkirjoja odotellaan, jotta saadaan vähän listattua ylös, ja pysytään itsekin ajantasalla. Mietinpä vaan tuossa, että taitaa olla jo kaksi tasoa kohta kasassa,ellei ole jo. Meillähän on sitten isot pirskeet kevään lopuksi. :D

Kesällä järjestämmekin sitten Pilotti- leirin Turun NMKY:n kanssa Kunstenniemessä, siinä onkin sitten jo uusi porukka ja erilaiset kuviot.

Tervehdys Turun NMKY:ltä!

Olemme aloittamassa Pilotti-toimintaamme tulevana kesänä Kunstenniemen leirikeskuksessa Rymättylässä. Tarkoituksenamme on pitää pilotti-Pilottileiri yhdessä Piikkiön seurakunnan kanssa 30.6.-3.7. Leirillä pyrimme saamaan kasaan Pilotin ensimmäisen tason, jotta osallistujat voivat halutessaan jatkaa syksyllä toisen tason parissa. Ensimmäisen tason palkitseminen toteutetaan leirin päätteeksi.

Ryhmämme harjoitteli tänään kotitaloustaitojaan leipoessaan pipareita, myös omien jälkien siivonta tiskausta myöten kuului kotitalouskertaamme. Leivotut piparit säästettiin ja ne herkutellaan seuraavalla kerralla, kun pilottikerhon välipala on pikkujouluhenkinen. 

Kävimme geokätköilemässä. Löysimme kätkön hiihtoputken läheisyydestä. Kätköily oli: jännää.